Nieuwe Pagina-en

Vanwege de sterke groei van onze organisatie en de doorontwikkeling van onze dienstverlening richting klanten gaan wij de bestaande capaciteit bij onze vestiging in Boxmeer uitbreiden met een:

Allround Administratief / Commercieel medewerker

In jouw rol als allround administratief/commercieel medewerker ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van zowel de administratieve- alsmede de verkoopafdeling. Dit betekent dat je een breed takenpakket hebt. Je begeleid klanten door het verkoopproces van A-Z, je hebt contact met de klant en bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van offertes, orders en klantgegevens in ons systeem. Je bent onderdeel van een team en geen dag zal hetzelfde zijn. 

Wat breng jij bij voorkeur mee?

  • Een commercieel-administratieve MBO opleiding;
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

 Daarnaast ben je:

  • Nauwkeurig, oplossingsgericht, stressbestendig en gestructureerd en heb je een hands-on mentaliteit;
  • Je brengt gezelligheid, werklust en vooral een kritische maar heel positieve houding mee;
  • Je woont op goed bereisbare afstand van Boxmeer.
  • Je bent betrouwbaar en leergierig en niet te beroerd om af en toe een paar stappen harder te lopen;

Werken bij Meilink.....

.... is werken bij een bedrijf dat behoort tot de top van het industrieel verpakken. Onze opdrachtgevers bevinden zich in de maakindustrie. Ze bouwen grote en zware machinelijnen, kwetsbare hightechmachines en leveren volledige turnkey projecten wereldwijd. Meilink ontwerpt en vervaardigt industriële verpakkingen, verpakt industriële (kapitaal)goederen en verzorgt het transport daarvan. Onze ambitie is om daarbij een naadloos passend verlengstuk van de klant te zijn.

Meilink heeft 5 vestigingen met in totaal ruim 300 medewerkers. De vestiging Boxmeer bestaat uit ruim .... medewerkers. Wij willen blijven groeien en ons ontwikkelen. Onze medewerkers dragen natuurlijk bij aan deze groei. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich persoonlijk blijven ontwikkelen en vakkennis blijven vergaren. 

Wat maakt ons leuk?

Naast een marktconform salaris bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Doe je het goed en heb je jouw talent getoond? Je krijgt de kans om te leren en te groeien. Werken bij Meilink is nooit saai. Elke keer zijn er onverwachte wendingen in projecten en veel zaken moeten onder tijdsdruk gerealiseerd worden, want het vliegtuig of de boot ‘wacht nooit’. Werken als team en elkaar ondersteunen/helpen vinden we dan ook erg belangrijk. 

Ben je toe aan een stap in je carrière, dan is dit mogelijkerwijs een interessante functie voor je!

Interesse?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met John Janssen (Directeur Meilink Boxmeer), te bereiken onder nummer 088 – 1343260.

Je kunt reageren door je CV en motivatie per mail te sturen naar vacatures@meilink.eu