Nieuwe Pagina-en

(fulltime, 40 u/wk, standplaats Raamsdonksveer)

Vanuit een toegenomen behoefte om beter, sneller en professioneler op de wensen en eisen van onze klanten te kunnen inspelen, willen wij de bestaande capaciteit op projectvoorbereiding industrieel verpakken op korte termijn uitbreiden. Daarom zoekt Meilink Raamsdonksveer een enthousiaste en oplossingsgerichte werkvoorbereider.

Wat ga jij doen?

In de rol van Werkvoorbereider houdt je je bezig met het voorbereiden van projecten en orders van onze klanten met verpakkingswaarden tot miljoenen euro’s. Jij gaat onderdeel uitmaken van het team Projectbegeleiding. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het vertalen van technische aanvragen van klanten naar pasklare productie orders.
  • Het verwerken van orders in de configurator en het ERP systeem.
  • Het voorbereiden van verpakkingsprojecten zodat deze optimaal uitgevoerd kunnen worden.

 Vanuit jouw rol fungeer jij als een belangrijke schakel tussen de verkoop/projectbegeleiding en productie van verpakkingen en verpakkingsprojecten. Je vindt jouw uitdaging in de grondige voorbereiding van verpakkingsprojecten zodat deze vlekkeloos uitgevoerd kunnen worden.

Het ligt in je vermogen om onder tijdsdruk in teamverband een optimale prestatie te leveren door middel van jouw pragmatische en ondernemende aanpak. In het verlengde neem jij initiatieven om de toegepaste processen continu te verbeteren, zodat dit leidt tot verkorte doorlooptijden en minder verspilling. 

Werken bij Meilink.....

.... is werken bij een bedrijf dat behoort tot de top van het industrieel verpakken. Onze opdrachtgevers bevinden zich in de maakindustrie. Ze bouwen grote en zware machinelijnen, kwetsbare hightechmachines en leveren volledige turnkey projecten wereldwijd. Meilink ontwerpt en vervaardigt industriële verpakkingen, verpakt industriële (kapitaal)goederen en verzorgt het transport daarvan. Onze ambitie is om daarbij een naadloos passend verlengstuk van de klant te zijn.

Meilink heeft 5 vestigingen met in totaal ruim 300 medewerkers. De vestiging Raamsdonksveer bestaat uit ruim 40 medewerkers. Wij willen blijven groeien en ons ontwikkelen. Onze medewerkers dragen natuurlijk bij aan deze groei. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich persoonlijk blijven ontwikkelen en vakkennis blijven vergaren.

Wat breng jij mee?

  • Een afgeronde HBO of MBO+ opleiding in een technische richting.
  • Aantoonbare affiniteit met techniek, technisch en ruimtelijk inzicht.
  • Kennis van en ervaring met digitale tekenprogramma’s is een pré.
  • Goede MS-office vaardigheden en bij voorkeur kennis van verschillende ERP-systemen.
  • Qua persoonlijkheid zijn we op zoek naar een teamspeler met overzicht, gedrevenheid en de wil er een succes van te maken. 

Wat maakt ons leuk?

Naast een marktconform salaris bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Doe je het goed en heb je jouw talent getoond? Dan krijg je de kans om te leren en te groeien. Werken bij Meilink is nooit saai. Elke keer zijn er onverwachte wendingen in projecten en veel zaken moeten onder tijdsdruk gerealiseerd worden, want het vliegtuig of de boot ‘wacht nooit’. Werken als team en elkaar ondersteunen/helpen vinden we dan ook erg belangrijk. 

Ben je toe aan een stap in je carrière, dan is dit mogelijkerwijs een interessante functie voor je!

Interesse?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ab Kornegoor (Directeur Meilink Raamsdonksveer), te bereiken onder nummer 06-46130683.

Je kunt reageren door je CV en motivatie per mail te sturen naar vacatures@meilink.eu